Otroški vlažni čistilni robčki Bambo Nature, 80 kom

Številka artikla: 1000012810

Na zalogi

Cena €2,09

Otroški vlažni čistilni robčki Bambo Nature so nepogrešljivi na vsaki previjalni mizi, v vsaki torbi, torbici, potovalki, košari za piknik – kamorkoli se z dojenčkom odpravite. Naši vlažni čistilni robčki so prijazni do kože in izdelani iz mehkega, trajnostnega netkanega materiala. Uporabljate jih lahko za čiščenje celega telesa. So dermatološko testirani in ne vsebujejo parfumov in barvil. Na voljo so v treh velikostih pakiranja (po 80 kosov, 50 kosov ali 10 kosov). Predstavljajo dobro alternativo vodi in milu. Robčki so veganski izdelek in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, temveč le sestavine pridobljene iz rastlin. Skladni so s standardi ekološke oznake »Nordic Swan Ecolabel« in združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavljajo trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

  • Nežni in mehki

  • Prijazni do kože (brez parfumov in barvil)

  • NOVO pakiranje z manj plastike v pokrovčku in foliji

  • Idealni za na pot

količina

Otroški vlažni čistilni robčki

Izdelani so iz mešanice poliestra in viskoze. Namenjeni so čiščenju brez uporabe vode in mila. Primerni so za vse predele in tipe otrokove kože – tudi za občutljiv otroški obraz ali razdraženo dojenčkovo ritko. Shranjeni so v priročnem pakiranju, ki omogoča rokovanje z eno roko. Primerni so za uporabo doma in na poti.

Priporočen način uporabe: Očistite lahko skoraj vse in to kadar koli in kjer koli. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

Ko gre za vašega otroka, je le najboljše dovolj dobro.
BECAUSE YOU CARE