Priljubljeni med otroci, odobreni s strani staršev

Starši vemo, da je na koncu dneva edina stvar, ki šteje to, da se je imel otrok lepo.Kajti preprosta resnica je: srečen in zadovoljen dojenček, srečni in zadovoljni starši.

Pri Bambo Nature se osredotočamo na to, da lahko dojenčkom omogočimo prav to: da so dojenčki! Poskrbimo, da so naše pleničke super mehke in vpojne, da ste lahko popolnoma brez skrbi.

Naše pleničke izdelujemo na Danskem z veliko ljubezni in skrbnostjo že 40 let. Pred več kot 25 leti so kot prve otroške plenice na svetu dobile prestižen okoljski znak "Nordic Swan Ecolabel".  Bambo Nature zagotavlja: 

 • odgovorne in varne surovine 
 • izdelke brez kemikalij in parfumov 
 • zanesljive okoljske oznake in certifikate, ki dokazujejo našo zavezanost prijaznosti do otroške kože 

Brez nepotrebnih dodatkov 

V naši naravi je globoko zakoreninjeno, da smo transparentni in pošteni. Ne samo ko gre za naše izdelke, ampak tudi v načinu komuniciranja. To pomeni brez nepotrebnih dodatkov. Brez umetnih in neprijetnih presenečenj. Brez prodajnega glamurja v slogu TV prodaje in brez samohvale. 

Na srečo tega pri Bambo Nature ne potrebujemo.

To potrjujejo ocene staršev in to lahko pomeni le:

Otroci nas imajo radi.

 • Bambo Nature Odobreni s strani staršev

  Odobreno s strani staršev 

  Veste, zakaj poskakujemo od veselja? Zaradi odličnih ocen staršev! Ker vemo, kaj to pomeni: tudi dojenčki nas morajo imeti radi in to je najbolj pomembno.

 • Bambo Nature Priljubljeni med otroci

  Skrbno izbrane sestavine 

  Naši izdelki so zasnovani posebej za nežno otroško kožo. Uporabljamo samo skrbno izbrane in odobrene sestavine in materiale, ki so nežni do kože. S tem čim bolj zmanjšamo tveganje za draženje kože in ohranimo kožo vašega otroka mehko, suho in v zdravem ravnovesju. 

S certifikati potrjena kakovost in zaščita

Sodelujemo z najstrožjimi certifikacijskimi hišami na svetu. Tako vam lahko ponudimo vrhunske izdelke za nego vašega otroka. Naše otroške plenice so dermatološko testirane, imajo znak za okolje in nekatere najbolj zaupanja vredne certifikate na svetu.