Prednost naravi

Bambo Nature se že več kot 40 let zavzema za izdelavo visokokakovostnih izdelkov za nego dojenčkov in otrok ter hkrati ohranja Zemljo čistejšo za prihodnje generacije. Za nas je trajnost veliko več kot le to, kako uporabljamo fizične vire. Pomembno nam je, kako skrbimo drug za drugega, zato družinam po vsem svetu pomagamo živeti zadovoljno, zdravo in trajnostno. Trajnostno razmišljanje in delovanje sta že od nekdaj del našega podjetja. Ohranjanje okolja je naša prioriteta, zato si prizadevamo, da bi vam zagotovili visokokakovostne, trajnostne in varne izdelke za nego dojenčkov in otrok.

Pleničke izdelujemo v proizvodnem obratu na Danskem z energetsko optimiziranimi stroji, ki zagotavljajo minimalno skupno porabo energije. Naša filozofija je, da mora vsak Bambo Nature izdelek, ki ga naredimo s skrbno izbranimi surovinami, proizveden pa je v varnih in energetsko učinkovitih proizvodnih procesih, kar najpreprosteje zadovoljiti potrebe pri negi dojenčkove oz. malčkove kože. Dobri smo v tem, kar počnemo, vendar si nenehno prizadevamo biti še boljši. Ravno zaradi tega je veliko truda vloženega v zmanjšanje porabe energije in količine odpadkov ter v spremembo namembnosti materialov, kot je le mogoče. Oglejte si več o proizvodnji pleničk.

 

Zdravi dojenčki so veseli dojenčki

Zagotavljanje znanja in transparentnosti načina izdelave in uporabe izdelkov je pomemben vidik našega vsakodnevnega dela. Zaslužite si popolno transparentnost glede sestavin, ki pridejo v neposreden stik s kožo vašega malčka. Zaradi tega so vse sestavine navedene na tem seznamu sestavin. Naši izdelki in proizvodni obrat se ponašajo z dolgim seznamom certifikatov, ki jih podeljujejo uradne organizacije, kot so "Nordic Swan Ecolabel", "Asthma-Allergy Nordic", FSC® (Forest Stewardship Council ali Svet za nadzor gozdov), "Ecocert COSMOS" in "Dermatologically tested". Ti certifikati jamčijo za varnost, kakovost in okoljsko prijaznost naših izdelkov.

Ker nam je vsem mar

Kot proizvajalec otroških pleničk imamo veliko odgovornost do vas, vašega otroka in planeta, ki ga vsi želimo zaščititi. Delamo vse, kar lahko, želimo pa tudi spodbuditi prihodnje generacije, da bodo ohranjale naš planet. Naučimo otroke, da v prihodnosti trajnost ni velik in nedosegljiv cilj. Če bomo vsi v vsakodnevnem življenju naredili nekaj ekološko ozaveščenih sprememb, bomo že veliko bližje temu, da bodo naši otroci in bodoči pravnuki od nas podedovali bolj zelen planet.