Krema za zaščito pred soncem za dojenčke in družine

Ste pripravljeni na poletje in sončne žarke? Mi smo!

S kremo za zaščito pred soncem Bambo Nature lahko vi in vaš otrok brezskrbno uživate v poletju.

Naša otroška krema za zaščito pred soncem je preizkušeno vodoodporna, kar pomeni, da se lahko 40 minut sproščate v bazenu ali igrate v morju, ne da bi se krema izprala, in kar je najpomembnejše, ščiti tako pred žarki UVA kot UVB.

Nežna in lepo mazljiva formula je primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj nežno in občutljivo. Krema za zaščito pred soncem se enostavno nanaša in hitro vpije, vaša koža ali koža vašega otroka pa je dobro zaščitena in svilnato mehka. 

 

Bambo Nature Sunscreen products SPF30 SPF50

Narejeno z ljubeznijo 🧡

  • Brez dišav in barvil
  • Vodoodporno
  • Zaščita pred UVA/UVB
  • Prijazno do kože 
  • Primerno za občutljivo kožo 

Naša otroška krema za zaščito pred soncem je bila razvita s posebno skrbjo za najmlajše družinske člane, vendar jo lahko uporabljajo vsi – in lahko verjamete, da je krema za zaščito pred soncem Bambo Nature popolnoma varna za nežno in občutljivo otroško kožo. 

Ko gre za najdražje, je dovolj dobro le najboljše:

Lahko ste prepričani, da Bambo Nature skrbi za zaščito kože, kar dokazujejo tudi certifikati. 

Vegan Society Logo

Veganska oznaka

Veganska oznaka je mednarodni veganski standard in jo upravlja organizacija Vegan Society. Za pridobitev veganske oznake mora izdelek izpolnjevati več meril, med drugim ne sme vsebovati sestavin živalskega izvora in ne sme biti preizkušen na živalih.

EcoSun Pass Logo

EcoSun Pass (Reef-Safe)

EcoSun Pass je certifikat, ki se uporablja za oceno vpliva izdelkov za zaščito pred soncem na okolje. Kreme za zaščito pred soncem, ki pridobijo EcoSun Pass, so prijazne do življenja v morju, kar pomeni, da vsebujejo minimalno in zelo premišljeno količino kemikalij, ki lahko poškodujejo koralne grebene in drugo življenje v morju.

Asthma Allergy Nordic Logo

Potrdilo združenja »Asthma Allergy Nordic«

Združenje za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« svoj certifikat podeli le izdelkom, ki predstavljajo najmanjše možno tveganje za nastanek alergij.
Glavni cilj je osebam z kontaktnimi alergijami olajšati iskanje izdelkov, ki jim bodo izboljšali kakovost vsakdanjega življenja.

Nordic Swan Ecolabel Logo

Ekološka oznaka »Nordic Swan Ecolabel«

S ciljem oblikovanja trajnostno vzdržne družbe in trajnostnega potrošništva, se Ekološka oznaka »Nordic Swan Ecolabel« posveča presoji učinka izdelka na okolje, in to v času njegove celotne življenjske dobe – od trenutka pridobivanja surovih materialov, vključno s proizvodnimi postopki, vse do razgradnje izdelka.

Dermatologically Tested Logo

Dermatološko testirano

Oznaka »Dermatologically tested« zagotavlja, da je bil izdelek testiran na morebitne kožne reakcije s strani neodvisnih laboratorijev. To pomeni, da izdelek lahko uporabljajo tudi osebe z občutljivo kožo.

Danish flag

Made in Denmark

Izdelke Bambo Nature že več kot 40 let razvija in proizvaja družinsko podjetje ABENA. Sedež imamo na Danskem, kjer razvijamo in proizvajamo koži in okolju prijazne pleničke in izdelke za dojenčke, ki so namenjeni družinam po vsem svetu.

Bambo Nature baby sunscreen mother laughing with baby swim pants

In nenazadnje, popolnoma varno za dojenčke! 🎉

Krema za zaščito pred soncem Bambo Nature