NOVA papirnata embalaža, ki jo je mogoče reciklirati

S ponosom predstavljamo novo papirnato embalažo za pleničke, ki jo je mogoče reciklirati, narejeno iz odgovorno pridobljenega skandinavskega papirja s certifikatom FSC® (Forest Stewardship Council ali Svet za nadzor gozdov). Embalažo je mogoče reciklirati z gospodinjskimi odpadki iz papirja, zaradi česar boste lažje ravnali trajnostno.

Preberite več
Flag_DK_RGB

Pleničke Bambo Nature sledijo nordijskemu načinu življenja, namen in oblika naših izdelkov se prilagajajo naravnemu spoštovanju do sočloveka in okolja. Izdelki Bambo Nature so narejeni iz visokokakovostnih materialov, so prijazni do kože in okolja, odlikujeta pa jih tudi popolno prileganje in visoka vpojnost. Ekološka oznaka »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilo združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« sta dokaz popolne predanosti proizvodnji pleničk brez dodanih parabenov, parfumov, barvil in drugih nevarnih konzervansov.

Naravno za vas in za vašega dojenčka.

Priljubljeni med otroci, odobreni s strani staršev

Veste, zakaj poskakujemo od veselja? Zaradi odličnih ocen staršev!

Ker vemo, kaj to pomeni: tudi dojenčki nas morajo imeti radi in to je najbolj pomembno.

Radovedni?

Pleničke Bambo Nature

Ogled vseh

Koži prijazne pleničke Bambo Nature

Izberite koži prijazne plenice Bambo Nature za svojega dojenčka. Primerne za novorojenčke in večje raziskovalce.

✓ Na voljo v 7 različnih številkah
✓ Ultra vpojne
✓ Mehke in zračne
✓ Popolno prileganje
✓ Prijazne do kože (brez parfumov in parabenov)

Jih želite preizkusiti? Naročite brezplačen vzorec. Želim naročiti vzorec

Kako narediti popolno torto iz pleničk

Torta iz pleničk je čudovit dodatek vsake zabave ob bližajočem se rojstvu otroka ali krstu. Morda je videti zapleteno, toda verjemite, narediti jo je veliko lažje, kot si mislite.

Če želite podrobna navodila po korakih, lahko v našem blogu preberete, kako se naredi popolna torta iz pleničk za zabavo pred rojstvom otroka.

Začni ustvarjati

Koži prijazna nega kože

Ogled vseh

Korak bližje k bolj trajnostnemu jutri

Otroške pleničke Bambo Nature so bile prve na svetu, ki so pred več kot 25 leti prejele priznani znak Nordic Swan Ecolabel, mi pa smo še vedno zelo ponosni na naše visokokakovostne, okolju in koži prijazne pleničke.

Z novo papirnato embalažo, ki jo je mogoče reciklirati, se še bolj približujemo trajnostnemu jutri in radi bi, da se nam pridružite na tej poti.

Oglejte si naš novi videoposnetek in morda dobite navdih – skupaj lahko veliko spremenimo.