Ustvarjalni izziv Bambo Nature

  • Ustvarjalni izziv Bambo Nature je zaključen. Iskrena hvala vsem za čudovite izdelke, izbira treh izdelkov ni bila enostavna naloga.

     

    Po tehtnem premisleku strokovne komisije izziva, glavne tri nagrade prejmejo:

    1. nagrada: Pomladno drevo, Anita T, Domžale

    2. nagrada: Lisičji domek, Sandra P., Ljubljana

    3. nagrada: Bambo "corn" toss, Ines R., Ljubljana

     

    Kratka obrazložitev strokovne komisije:

    Pomladno drevo je edini izdelek natečaja, ki je "presegel" kockasto/ravno obliko embalaže in uspel ujeti sporočilo blagovne znamke Bambo Nature - spoštovanje narave, ki lepo sovpada tudi z dnevom Zemlje, ki ga obeležujemo 22. aprila 2024.

    Lisičji domek navdušuje z natančno pripravo tudi najmanjših detajlov in lepo vključuje v izdelek elemente Bambo Nature, od glavnih junakinj lisičk do logotipa.

    Bambo "corn" toss je zanimiva didaktična igra, ki omogoča ure zabave na prostem, obenem pa spodbuja otrokov razvoj.

     

    Žreb pa je določil, da družinske vstopnice (za dva otroka in dva odrasla) za obisk Minicityja (Hala A, BTC Ljubljana) prejmejo naslednji sodelujoči v izzivu: Petra G., Maja B.,  Urška C., Pia K., Eva C., Lina L., Karmen M., Petra Z., Erika K., Sašo V.

     

    Hvala in ustvarjalni pozdrav,

    ekipa Bambo Nature

Radi ustvarjate z malo sončico ali sončkom? Potem ste na pravem mestu!
Pridružite se Ustvarjalnemu izzivu Bambo Nature!

Kdo lahko sodeluje?

Vsak starš ali skrbnik, ki ima doma pleničkarja, s katerim rad ustvarja.

Zakaj sodelovati?

💜 Spodbujanje ustvarjanja pri otroku je pomembno za njegov celostni razvoj. Z ustvarjanjem z rokami otroci krepijo svoj kreativni izraz, razvijajo motorične spretnosti, krepijo svojo samopodobo, razvijajo sposobnost reševanja izzivov in se učijo sodelovanja in komunikacije.
💜 Kvalitetno preživet čas s svojim otrokom in ustvarjanje nepozabnih spominov.
💜 Trajnostni vidik: pouporaba papirnate embalaže pleničk Bambo Nature in kartonastih škatel, ki jim z ustvarjenimi izdelki vdihnete novo življenje.
💜 Možnost za osvojitev super nagrade.😊

Tri glavne nagrade bodo podeljene za tri izdelke, po izbiri strokovne komisije (več o sestavi komisije in kriterijih ocenjevanja najdete v Pravilih in pogojih sodelovanja), o 10 prejemnikih vstopnic za Minicity pa bo odločil žreb izmed vseh sodelujočih v ustvarjalnemu izzivu.

Bonus nagrada: Izmed vseh sodelujočih v izzivu bomo izžrebali tudi 10 prejemnikov vstopnic za Minicity. Vsak nagrajenec prejme dve vstopnici, vsaka vstopnica velja za enega otroka in enega odraslega.

Kako sodelovati?

💜 Vzemite odsluženo papirnato embalažo pleničk Bambo Nature (🤫 pssst: od 1. – 21. 4. 2024 so v naši spletni trgovini vse pleničke in hlačne pleničke v papirnati embalaži na voljo po 25 % nižji ceni) ali kartonsko škatlo, v katerih dobite pleničke domov in dajte domišljiji prosto pot. Navdih, kaj vse lahko z otrokom ustvarite, lahko najdete v našem blogu DIY ideje za ustvarjanje iz papirnate in kartonske embalaže Bambo Nature.

💜 Končan izdelek fotografirajte in fotografijo enostavno oddajte skupaj z zahtevanimi podatki s klikom na spodnji gumb “Želim sodelovati”. Čas imate do vključno 21. 4. 2024.

Izbor in razglasitev nagrajencev

Štiričlanska komisija bo na dan Zemlje, 22. 4. 2024, izmed prispelih fotografij izdelkov izbrala tri izdelke, katerih ustvarjalci bodo prejeli naslednje nagrade:

  1. nagrada: 1x družinsko pakiranje plenic v papirnati embalaži, v želeni velikosti
  2. nagrada: 1x pleničke v papirnati embalaži, v želeni velikosti in organizator pleničk
  3. nagrada: 1x pleničke v papirnati embalaži v želeni velikosti, 1x vlažni robčki in krema za zaščito pred soncem Bambo Nature ZF50

Poleg treh glavnih nagrad bo izmed vseh sodelujočih v ustvarjalnem izzivu izžrebanih še 10 prejemnikov vstopnic za Minicity (vsak izžrebani prejme 2 vstopnici, vsaka vstopnica velja za enega otroka in enega odraslega).

Izbrani nagrajenci bodo objavljeni na dan Zemlje, 22. 4. 2024, na spletni strani www.bambonature.si ter na Instagram in Facebook profilu @bambonature.slo. V objavi bo naveden naslov izdelka, osebno ime in prva črka priimka starša ter kraj.

Jeeej, to je to! Gremo ustvarjat!