Pomirjujoča krema

Številka artikla: 1000011935

Na zalogi

Cena €8,49

Pomirjujoča krema Bambo Nature pomaga ščititi kožo pred prekomerno vlažnostjo in je odlična izbira za dojenčkovo občutljivo ritko in obraz. Kremo odlikuje visoka vsebnost lipidov, kar 38 %, na koži pa ustvari zaščitni pregradni sloj, ki poskrbi, da koža ostane mehka in nežna, ter ji pusti dihati. Pomirjujoča krema je dermatološko testirana in ne vsebuje parfumov in barvil.  

Pomirjujoča krema je veganski izdelek in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, temveč le naravne sestavine, ki so rastlinskega izvora. Je skladna s certifikacijskimi standardi »Ecocert COSMOS«, ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavlja trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

Priporočena uporaba: pomirja suho in razdraženo kožo. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

  • Kožo ščiti in poskrbi, da ostaja mehka in zdrava

  • Prijazna do kože (brez parfumov in barvil)

  • Vsebuje naravne, veganske in ekološke sestavine

  • Potrjeno prijazna do okolja

količina

Pomirjujoča krema

Vsebina: 100 ml

Gosta pomirjujoča krema za otroke za več načinov uporabe. Ustvarja pomirjujočo zaščitno pregrado, ki ohranja otrokovo kožo navlaženo in obnavlja razdraženo ali poškodovano kožo. Kot nalašč za nego in zdravljenje rdeče ritke in suhih ličk. Vsebuje certificirano ekološko aloe vero, kokosovo olje in karitejevo maslo, ki pomirjajo rdečico in razdraženo kožo ter obnavljajo njen naraven zaščitni sloj.

- Primerno za celotno telo, idealno za otrokova obraz in ritko
- Pomirja in obnavlja razdraženo ali poškodovano kožo
- 0 % parfumov in barvil
- 20 % vseh sestavin izvira iz ekološkega kmetovanja
- 100 % vseh sestavin je naravnega izvora
- Proizvedeno na Danskem