Losjon za telo

Številka artikla: 1000011936

Na zalogi

Cena €4,99

Losjon za telo Bambo Nature je nežen in pomirjujoč vlažilni losjon za vašega dojenčka s 23% vsebnostjo lipidov, ki poskrbi za zdravje in mehkobo dojenčkove kože. Losjon za telo je ekološko certificiran, dermatološko testiran ter ne vsebuje parfumov in barvil. Losjon za telo je veganski izdelek in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, temveč le naravne sestavine, ki so rastlinskega izvora.

Je skladen s certifikacijskimi standardi Ecocert COSMOS, ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic«, kar predstavlja trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

Priporočena uporaba: majhna količina izdelka zadostuje za optimalen rezultat! Vsakodnevna uporaba vam zagotovi normalno in zdravo stanje kože. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

  • Nežen vlažilni losjon za vsakdanjo uporabo

  • Kožo ohranja mehko in jo nahrani

  • Prijazen do kože (brez parfumov in barvil)

  • Vsebuje naravne, veganske in ekološke sestavine

  • Potrjeno prijazen do okolja

količina

Opis in lastnosti

Vsebina: 100 ml

Vlažilni otroški losjon, posebej zasnovan za občutljivo otroško kožo. Hitro se vpije v kožo in jo pusti svilnato mehko in zdravo. Vsebuje certificirano ekološko aloe vero, kokosovo olje in karitejevo maslo, ki negujejo in pomirjajo suho in razdraženo kožo.

- Za celo telo
- Kožo ohranja mehko, navlaženo in zdravo
- 0 % parfumov in barvil
- 23 % vseh sestavin izvira iz ekološkega kmetovanja
- 100 % vseh sestavin je naravnega izvora
- Proizvedeno na Danskem