Certificirani ekološki izdelki za nego otroške kože

Nova paleta izdelkov za nego otroške kože Bambo Nature vključuje vse naše najbolj priljubljene toaletne potrebščine za otroke. Vlažilni otroški losjon za telo, pomirjujočo kremo, otroški gel za umivanje telesa in las – vse v enem in brez solzic ter negovalno otroško oljno kopel. Izdelki ne vsebujejo parfumov in barvil.

Naravne in koži prijazne sestavine, ki jim lahko zaupate

Naravni izdelki za nego kože Bambo Nature so skrbno zasnovani za nežno otroško kožo in odražajo našo nordijsko dediščino tako v oblikovanju kot v vsebini. Vsebujejo certificirane ekološke sestavine in 99–100 % vseh sestavin je naravnega izvora. Več o naših sestavinah

Certificirano varni in okolju prijazni izdelki za otroke

Čeprav imamo že več kot 40 let izkušenj, morajo naši izdelki še vedno prestati zelo stroge postopke certificiranja. Želimo, da izpolnjujejo in presegajo mednarodne standarde varnosti, kakovosti in trajnosti ter da dobijo certifikate za varnost vašega otroka – in za naš planet. Več o certifikatih "Nordic Swan Ecolabel", "Asthma Allergy Nordic", "Ecocert COSMOS" in drugih je na voljo tukaj.

Izdelki za nego kože Bambo Nature

Ogled vseh

Biorazgradljivi vlažni čistilni robčki Bambo Nature

Biorazgradljivi čistilni robčki Bambo Nature so nepogrešljivi na vsaki previjalni mizi, v vsaki torbi za previjanje, torbici, potovalki, košari za piknik – kamorkoli se z dojenčkom odpravite.

Kupite sedaj