Vesele praznike!

Pri Bambo Nature obožujemo čarobno vzdušje prazničnega časa, zato smo za praznike ustvarili lasten mali božični svet – in komaj čakamo, da ga delimo z vami!

Tudi pri Bambo Nature je naše glavno poslanstvo in cilj vsega, kar počnemo, da bi bili otroci srečni. 

Za letošnje praznike smo zbrali veliko okusnih receptov, otrokom prijaznih dejavnosti ter nekaj zabavnih in vznemirljivih dejstev o prazničnih likih in tradicijah, kot na primer od kod izvira Božiček ter tradicija okraševanja božičnega drevesa. Raziščite naš mali božični svet Bambo Nature in poskrbite, da bo ta praznični čas za vašo družino in vaše bližnje nekaj posebnega. 

Vesele praznike od vseh nas v ekipi Bambo Nature!

 

Ne zamudite našega adventnega koledarja na Instagramu – sledite nam na bambonature.slo!

 • Pet okusnih receptov za posebno sladek praznični čas

  Ko se bližajo prazniki, ni boljšega, kot da se udobno namestite v kuhinji in pripravite nekaj slastnega. Zato smo zbrali nekaj zabavnih in okusnih receptov za vso družino.

  Preberi zdaj 
 • Zabavno DIY božično ustvarjanje za vas in vaše otroke

  Zamotiti otroke v zaprtih prostorih v hladnejših mesecih je lahko precejšen izziv. Zato smo zbrali vrsto zanimivih, pisanih in zabavnih DIY božičnih dejavnosti za vas in vaše otroke!

  Preberi zdaj 
 • Kaj imajo skupnega Coca-Cola, kraljica Viktorija in božič?

  Ali je Božiček nastal po navdihu resnične osebe? Od kod izvira tradicija božičnega drevesa? Odgovore na ta vprašanja (in še veliko več) dobite v našem blogu!

  Preberi zdaj