Premagajte vse izzive z našimi najmehkejšimi otroškimi hlačnimi pleničkami do zdaj!

Premagajte vse izzive z našimi najmehkejšimi otroškimi hlačnimi pleničkami do zdaj!

Brez skrbi se igrajte in raziskujte

Naše nove otroške hlačne pleničke so zasnovane posebej za aktivne in živahne dojenčke in malčke, ki se učijo plaziti, hoditi in raziskovati svet okrog sebe. Narejene so tako, da otrok pri vsakodnevnih pustolovščinah ne ovirajo.  

Neverjetni raztegljivi materiali in svilnato mehka tkanina omogočajo koži, da diha, in dajejo izjemen občutek udobja, poleg tega pa se popolnoma prilegajo vsem oblikam telesa.  

Pripravite se na dogodivščine 

Naše nove otroške hlačne pleničke so ergonomsko oblikovane, se prožno prilegajo telesu in zagotavljajo mehak in varen občutek. Preprosto jih slečemo in oblečemo ter so enostavne za menjavo, tudi če vaš malček leži. To je super za vse in življenje bo od zdaj naprej veliko lažje za vas in vašega malega pustolovca. 

 

Idealno za navajanje na kahlico 

Hlačne pleničke so idealne za obdobje, ko se otrok navaja na kahlico, saj si jih lahko sam sleče in obleče, kot da bi nosil spodnje perilo. To daje otrokom večji občutek svobode in ponosa ter jim krepi samozavest. 

 

Zračnost je super

Neverjetni raztegljivi materiali in svilnato mehka tkanina omogočajo koži, da diha. To pomeni, da je vašemu otroku ves čas udobno. Med plazenjem, plezanjem, hojo in skakanjem bo koža v hlačnih pleničkah ostala suha in dobro zaščitena. Popolno prileganje in suha koža sta ključnega pomena za srečo vašega otroka.

Preprosto za uporabo – preprosto za odlaganje

Hlačne pleničke niso preproste samo za otroka, preproste so tudi za vas. Ko je uporabljeno hlačno pleničko treba zavreči, pretrgajte stranske trakove in odstranite pleničko brez iztekanja, potem pa jo zvijte in s trakom na zadnji strani zalepite, nato pa odvrzite v smeti. 

 


Zaščita, potrjena s certifikati  

Sodelujemo z najstrožjimi certifikacijskimi hišami na svetu, da vam lahko ponudimo vrhunske izdelke za nego za vas in vašega otroka. Naše hlačne pleničke so dermatološko testirane, odlikuje jih znak za okolje in ponašajo se z nekaterimi najbolj zaupanja vrednimi certifikati na svetu, kot so Asthma Allergy Nordic, znak za okolje Nordic Swan Ecolabel in FSC® (Forest Stewardship Council ali Svet za nadzor gozdov). Več o tem tukaj.  

Nazaj na spletni dnevnik