Hlačne pleničke za aktivne nadobudneže!

Hlačne pleničke za aktivne nadobudneže!

So tudi vaši malčki igrivi nadobudneži, ki so ta trenutek v jedilnici, naslednjega pa že v dnevni sobi na sedežni garnituri? Jih sami že težko dohajate? Ko se začnejo svobodno gibati po vašem domu, se spomnite, kako majhne štručke so bili še nedolgo nazaj, danes pa že veselo raziskujejo in vas vsak dan presenetijo z novimi podvigi.

Glede na vse njihove aktivnosti in gibanje se verjetno sprašujete, le kaj je tisto, kar bo aktivnim malčkom nudilo popolno zaščito, udobje in bo hkrati prijazno do njihove kože in okolja?

Za vse tiste navihančke, ki težko ostanejo na enem mestu, in je zato menjava pleničke pravi izziv, saj je v tistem trenutku vse drugo veliko zanimivejše in pomembnejše kot biti pri miru, so idealne hlačne pleničke Bambo Nature. Hlačne pleničke se oblečejo in slečejo kot spodnje perilo, kar vam omogoča, da svoje malčke hitro pripravite na dan, poln dogodivščin. Malo večje nadobudneže pa lahko spodbudite k temu, da si hlačne pleničke snamejo in nadenejo kar sami, ko je po vaši presoji za to primeren trenutek.

Res je, da so hlačne pleničke idealne za obdobje odvajanja od kahlice, kar pa ne pomeni, da so uporabne izključno samo takrat. Hlačne pleničke so idealna rešitev, ko so vaši nadobudneži polni energije in aktivni, saj bodo le tako imeli primerno in udobno zaščito. Z Bambo Nature hlačnimi pleničkami omogočite vašim malčkom svobodno gibanje, tistim malo večjim pa tudi samozavest, da so že dovolj »veliki«, da jih lahko sami nadenejo in snamejo. Z uporabo hlačnih pleničk boste lahko brez skrbi, saj bo vaš mali navihanček ustrezno pripravljen na aktiven dan, poln vragolij in dogodivščin.

Kaj pa ponoči?

Hlačne pleničke so primerne tudi za uporabo ponoči, še posebej takrat, ko je malček v spanju malce bolj živahen – se veliko premika in premetava. Bambo Nature hlačne pleničke imajo izjemno vpojno jedro ter najnovejšo tehnologijo vpojnih kanalčkov, ki odvajajo vlago od malčkove kože in zadržijo tudi večkratno močenje – tudi ponoči!

 

Kdaj jih lahko začnete uporabljati?

Hlačne pleničke so primerne za malčke od šestega meseca do četrtega leta starosti. Ustrezno velikost izberete na podlagi teže in velikosti vašega navihančka. V primeru, da niste prepričani, katera velikost Bambo Nature hlačnih pleničk je primerna za vašega malčka, lahko naročite brezplačen vzorec tukaj.

Naj se vaši malčki podajo v dan pogumno in samozavestno z Bambo Nature hlačnimi pleničkami. Ker vam je mar!

Nazaj na spletni dnevnik