Koži prijazni izdelki, ki jim lahko zaupate

Ali si lahko zamislite kaj boljšega od vonja mehke otroške kože? Mi si ne moremo. Zakaj torej ne bi poskrbeli, da bo otrokova koža pravilno negovana in zaščitena? Parfumi in druge nevarne sestavine lahko povzročijo draženje kože in ne sodijo v izdelke za otroke.

Pri Bambo Nature resnično skrbimo za zdravje in dobro počutje vašega otroka; naši izdelki so nežni in mehki, pa tudi varni in učinkoviti. Upoštevali smo vse povezano z varnostjo in udobjem, da boste lahko skupaj z vašim otrokom uživali v zabavnih in nepozabnih trenutkih.

Otroci v pleničkah Bambo Nature se igrajo na tleh
Mama in oče poljubljata svojega otroka vsak na eno lice
  

Navajamo nekaj razlogov, zakaj menimo da so naši izdelki varni za kožo in zdravje otroka   

Skrbno izbrane sestavine

Naši izdelki so zasnovani posebej za občutljivo otroško kožo. Uporabljamo le skrbno izbrane in odobrene sestavine ter materiale, ki so nežni do kože. Tako zmanjšamo tveganje za draženje kože in poskrbimo, da je otrokova koža mehka, suha in pravilno negovana.

Manj je več

Rekli smo NE parfumom in uporabimo le toliko sestavin, kot je treba, da so izdelki uporabni za svoj namen. Preglednost nad sestavinami, ki pridejo v neposreden stik s kožo vašega otroka, je zagotovljena. Zaradi tega vse, kar spada v izdelavo izdelkov Bambo Nature, razkrivamo na našem seznamu sestavin.

Preizkušeni

Zagotavljamo, da so naši izdelki prijazni otroški koži in okolju. Naše pleničke, hlačne pleničke, izdelki za nego kože in vlažni robčki so dermatološko testirani in certificirani v skladu z več uradnimi organizacijami za certifikacijo. Več o naših certifikatih.

Nenehno izboljševanje

Ves čas si prizadevamo biti še boljši. Zato nenehno preizkušamo in izpopolnjujemo svoje izdelke in načine proizvodnje, da zagotovimo, da so naše pleničke in izdelki za nego kože med najboljšimi in najvarnejšimi na tržišču.

Zakaj bi za svojega otroka izbrali koži prijazne izdelke?

Zakaj ne bi? Ko gre za izdelke za otroke, velja pravilo manj je več; parfumi in drugi nepotrebni dodatki pa lahko povzročijo draženje kože. Z izbiro certificiranih koži prijaznih izdelkov, ki so dermatološko testirani in jih priporoča "Asthma Allergy Nordic", boste koži otroka omogočili najboljšo možno izbiro. Otrokova koža vam bo hvaležna.

Vas zanima več o naših izdelkih? Oglejte si ta (koži prijazna) pogosta vprašanja: