Zakaj bi morali izbrati do okolja prijazne pleničke?

Z naravo in naravnimi bogastvi bi morali ravnati enako skrbno, kot ravnamo s svojimi otroki. Klasične pleničke za enkratno uporabo vsebujejo alergene, kemikalije in snovi, ki bodo za razgradnjo mogoče potrebovale na stotine let in pri tem onesnaževale podtalnico. Zato je proizvajanje in uporaba do okolja prijaznih pleničk za nas nekaj samoumevnega.

Zakaj so pleničke Bambo Nature najboljše v kategoriji do okolja prijaznih pleničk na svetu?

Pleničke Bambo Nature so prve pleničke, ki so osvojile visoko cenjeno ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in nedavno pridobile še oznako »EU Ecolabel«. Našim pleničkam lahko zaupate, saj ustrezajo najstrožjim mednarodnim zahtevam, zakonodaji o varstvu okolja in drugim predpisom:

  • Surovi ali reciklirani materiali iz trajnostnih virov.
  • Preglednost proizvodne vrednostne verige in standardi poštene trgovine.
  • Varni materiali – brez parabenov, parfumov in barvil.

Ne glede na to, ali uporabljate pleničke za enkratno uporabo ali pleničke iz blaga. Pleničke Bambo Nature so vedno najvarnejša izbira za zaščito pred prepuščanjem, dojenčkove kože in okolja

Vas zanima več o Bambo Nature izdelkih in našem vplivu na naravo? O znakih za okolje in certifikatih lahko preberete več tukaj. Lahko tudi povprašate našo prijazno službo za stranke.