Biorazgradljivi vlažni čistilni robčki, 50 kom

Številka artikla: 100001193303

Na zalogi

Cena €2,99

Biorazgradljivi vlažni čistilni robčki Bambo Nature so nujno potrebni na vsaki previjalni mizi, v vsaki torbi za previjanje, torbici, na poti, pikniku – kamor koli greste z vašim otrokom. Naši koži prijazni, vlažni čistilni robčki so narejeni iz mehke 100 % viskoze, kar pomeni, da ne vsebujejo plastike in so biološko razgradljivi. Robčki so dermatološko testirani, ne vsebujejo parfumov in barvil. Primerni so za občutljivo kožo. Robčki so na voljo v dveh različnih velikostih embalaže (50 kosov in 10 kosov), so dobra nadomestna rešitev za vodo in milo in se lahko uporabljajo za celotno telo. Robčki so veganski in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora ter so potrjeno skladni s standardi znaka za okolje Nordic Swan Ecolabel in združenja Asthma Allergy Nordic. Priporočena uporaba: Očistili bodo skoraj vse, kadar koli in kjer koli. Samo za zunanjo uporabo. Pazite, da ne pride v oči.

  • Biorazgradljivo

  • Dermatološko testirano

  • Primerno za občutljivo kožo

  • Koži prijazno (brez parfumov in barvil)

  • Embalaža z zmanjšano količino plastike tako v pokrovu kot foliji

količina

Otroški biorazgradljivi vlažni čistilni robčki

Izdelani so iz 100-odstotne viskoze. Namenjeni so čiščenju brez uporabe vode in mila. Primerni so za vse predele in tipe otrokove kože – tudi za občutljiv otroški obraz ali razdraženo dojenčkovo ritko. Shranjeni so v priročnem pakiranju, ki omogoča rokovanje z eno roko. Primerni so za uporabo doma in na poti.

Priporočen način uporabe: Očistite lahko skoraj vse in to kadar koli in kjer koli. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

Ko gre za vašega otroka, je le najboljše dovolj dobro.
BECAUSE YOU CARE