Bambo Nature velikost 4 (7-14 kg), 48 kom

Številka artikla: 1000019264

Na zalogi

Cena €15,69

Pleničke Bambo Nature so mehke, udobne in poskrbijo, da tudi najobčutljivejša otroška koža ostane suha. Pleničke imajo izjemno vpojno jedro in uporabljajo najnovejšo tehnologijo vpojnih kanalčkov, ki vlago odvaja od dojenčkove kože in zadrži tudi večkratno močenje – celo ponoči. Praktičen indikator vlažnosti spremeni barvo, ko je plenička mokra in nas s tem obvesti, da jo je treba zamenjati. Elastičen pas in odprtine za nogice, ki ne vsebujejo lateksa, poskrbijo, da plenička ostane na mestu – za otrokovo udobje in svobodno gibanje. Pleničke so dermatološko testirane in skladne z različnimi okoljskimi standardi, vključno z ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel«, potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic«, oznako FSC® (Svet za nadzor gozdov) in ekološko oznako »EU Ecolabel« (prejmejo jo lahko izdelki z oznako CE). Pleničke Bambo Nature ne vsebujejo parfumov in parabenov, kar zmanjša tveganje za nastanek alergij in pleničnega izpuščaja.

  • Ultra vpojne

  • Mehke in zračne

  • Popolno prileganje

  • Prijazne do kože (brez parfumov in parabenov)

  • Potrjeno prijazne do okolja

količina

Naši certifikati

Sodelujemo z najstrožjimi agencijami za certifikacijo izdelkov na svetu, saj vam želimo ponuditi najboljše in okolju prijazne pleničke Bambo Nature, ki so obenem varne za kožo. Preberite več o ekoloških oznakah in referencah naših izdelkov in se pozanimajte, kaj pomenijo za vas in vašo družino.

FSC® (Svet za nadzor gozdov, Forest Stewardship Council) je mednarodna nevladna organizacija, ki skrbi za promocijo odgovornega upravljanja svetovnih gozdov. Izdelki, ki nosijo oznako FSC®, so proizvedeni iz surovin, pridobljenih iz dobro oskrbovanih gozdov in odgovornih virov. Sledljivost in integriteta te oznake temeljita na strogih nadzornih ukrepih. Če se odločite za izdelke s certifikatom FSC, pomagate skrbeti za gozdove ter ljudi in divje živali, ki tam živijo. Za več informacij obiščite www.fsc.org