Družinski paket hlačne pleničke velikost 4 (7-12 kg), 120 kom

Številka artikla: 2222221354

Na zalogi

Cena €49,59

Hlačne pleničke Bambo Nature so mehke, udobne in poskrbijo, da tudi najobčutljivejša otroška koža ostane suha. Majhne otroške rokice jih bodo z lahkoto slekle in ponovno oblekle, zato so odlične za privajanje na kahlico. Hlačne pleničke se dobro prilegajo telesu in zato ne ovirajo otrokovega svobodnega gibanja. V svoji zasnovi imajo hlačne pleničke izjemno vpojno jedro. Najnovejša tehnologija vpojnih kanalčkov odvaja vlago od dojenčkove kože in zadrži tudi večkratno močenje – celo ponoči. Hlačne pleničke so dermatološko testirane in skladne z različnimi okoljskimi standardi, vključno z ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel«, potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic«, oznako FSC®(Svet za nadzor gozdov) in ekološko oznako »EU Ecolabel« (prejmejo jo lahko izdelki z oznako CE). Hlačne pleničke Bambo Nature ne vsebujejo parfumov in parabenov, kar zmanjšuje tveganje za nastanek alergij in pleničnega izpuščaja.

  • Ultra vpojne

  • Mehke in zračne

  • Prijazne do kože (brez parfumov in parabenov)

  • Potrjeno prijazne do okolja

  • Velikosti od 4 do 6

količina

Hlačne pleničke 4 (L)

Hlačne pleničke Bambo Nature Pants 4 prepoznate po nežnem motivu navihanega ježka, ki krasi tako pakiranje kot tudi pleničko samo.

primerne za težo 7-14 kg (namig: ko plenička ponoči večkrat premoči, je čas za številko večje pleničke – BAMBO NATURE PANTS 5)
  Velikost: 4 (L)

Vaš dojenček bo v hlačnih pleničkah tako varen kot v vašem naročju.
BECAUSE YOU CARE