Darilni set za nego kože

Številka artikla: 1999906690

Ni na zalogi

Cena €24,90

Z nakupom darilnega seta za nego kože dobite neprekosljiv izbor izdelkov, ki vključuje štiri naravne in okolju prijazne izdelke za nego kože v polni velikosti. Preizkusite naš losjon za telo, gel za umivanje telesa in las, pomirjujočo kremo in oljno kopel Bambo Nature v priročnem darilnem pakiranju.

  • Prijazno do kože (brez parfumov in barvil)

  • Z naravnimi, veganskimi in ekološkimi sestavinami

  • Potrjeno okolju prijazno

količina

Popolno darilo za vse priložnosti

Preizkusite naš izbor naravnih in koži prijaznih izdelkov za nego dojenčka in otroka v priročnem pakiranju. Set vsebuje vse naše najljubše izdelke za previjanje dojenčka iz linije Bambo Nature: losjon za telo (100 ml), gel za umivanje telesa in las (150 ml), pomirjujočo kremo (100 ml) in oljno kopel (145 ml).

Potrjeno skladno s standardom Ecocert COSMOS, ekološko oznako Nordic Swan in potrdilom združenja za astmo in alergije Asthma Allergy Nordic – trajnostna in varna izbira za vašega otroka in okolje.

O izdelkih

Losjon za telo Bambo Nature, 100 ml
Nežen in vlažilen losjon za telo, posebej zasnovan za občutljivo dojenčkovo kožo. Hitro se vpije v kožo, ta je po uporabi mehka in svilnata. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Gel za umivanje telesa in las Bambo Nature, 150 ml
Vse v enem – izdelek za umivanje, s katerim kopanje postane pravi užitek. Izdelek za kopanje brez solz, ki očisti kožo otroka, ne da bi dražil oči. Nežno očisti tudi najbolj občutljivo otroško kožo in mehko lasišče.

Pomirjujoča krema Bambo Nature, 100 ml
Gosta pomirjujoča krema za celo telo kožo pomiri in ustvari zaščitni sloj, pod katerim koža lahko diha. Primerna za obraz in ritko.

Oljna kopel Bambo Nature, 145 ml
Klasičen, nežen in vlažilen izdelek, ki ga dojenčki obožujejo. Nekaj kapljic dodajte v vodo za kopanje dojenčka, primerna pa je tudi za odstranjevanje temenc in nežno masažo po kopanju.