Oljna kopel

Številka artikla: 1000011937

Ni na zalogi

Cena €8,78

Oljna kopel Bambo Nature ostaja klasična in priljubljena izbira za kopanje dojenčka. Blago, vlažilno olje iz kakovostnih, naravnih in ekološko certificiranih sestavin, je dermatološko testirano ter ne vsebuje parfumov in barvil. Oljna kopel je veganski izdelek in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, temveč le naravne sestavine, ki so rastlinskega izvora.

Je skladna s certifikacijskimi standardi »Ecocert COSMOS«, ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavlja trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

Priporočena uporaba: nekaj kapljic olja dodajte vodi za kopanje; uporablja se jo lahko tudi za odstranjevanje temenc ali za nežno masažo po kopanju. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

  • Kožo ohranja mehko in zdravo ter jo nahrani

  • Prijazno do kože (brez parfumov in barvil)

  • Vsebuje naravne, veganske in ekološke sestavine

  • Potrjeno prijazno do okolja

količina

Oljna kopel

Vsebina: 145 ml

Nežna in negovalna otroška oljna kopel vsebuje naravne sestavine rastlinskega izvora, ki kožo dodatno vlažijo in ščitijo. S certificiranim ekološkim repičnim oljem in oljem mareličnih koščic, ki vsebujeta veliko vitamina E, pomaga ohranjati kožo navlaženo in negovano. Koža vašega otroka bo ostala mehka, zdrava in prožna. Posebej zasnovano za občutljivo kožo.

- S priročno črpalko za enostavno uporabo
- Na naraven in nežen način zagotavlja koži potrebno vlago
- 0 % parfumov in barvil
- 20 % vseh sestavin izvira iz ekološkega kmetovanja
- 100 % vseh sestavin je naravnega izvora
- Proizvedeno na Danskem