Privoščite si praznični december v slogu Bambo Nature

Sodelujte v naši božični nagradni igri in z malo sreče OSVOJITE set izdelkov za nego otroka Bambo Nature v vrednosti 39,23 eur!

 

Praznični december je poln »hygge« trenutkov. Je mesec želja, obdarovanj, prijetnih in  udobnih trenutkov z družino ter druženja s prijatelji in tudi mesec ustvarjalnih idej.

Božični čas je tudi pri nas v naši prelepi mali deželi poln »hygge« aktivnosti in trenutkov. Pri Bambo Nature si želimo raziskovati »hygge« način življenja skupaj z vami, zato smo pripravili nagradno igro, ki vključuje hygge nasvete dneva, s katerimi  vas bomo vse do 23.12. razvajali na našem Instagram profilu.

Kaj pomeni »hygge«?

Na Danskem je božični čas v znamenju »hygge«. Toda kaj pravzaprav je »hygge«? »Hygge« je nekaj, česar ne morete videti. Je poseben občutek, ki ga najlažje prevedemo v nekaj »prijetnega«. Lahko je čas, preživet z vašimi otroki, med smehom in igro. Lahko je peka božičnih piškotov, pisanje pisma Božičku ali sedenje ob kaminu z dobro knjigo in lepo, toplo skodelico kave.

Fotografija »hygge« trenutkov je lahko prikupna fotografija vašega malčka z božičkovo kapo na glavi, peke božičnih piškotov z vašo družino, otroka, ki pleše na vašo najljubšo glasbo, ali preprosto fotografija tihe dejavnosti, kot je barvanje.

Postanite del zgodbe Bambo Nature in nam pokažite kako vi preživljate praznični december in božični čas s svojimi najmlajšimi.

V svoje objektive ujemite ”hygge” trenutke s svojimi malimi nadobudneži in fotografije objavite na vašem Instagram profilu ter jih označite z #HaveABambonatureChristmas, #BamboNatureBožič in @bambonature.slo. V kolikor je vaš profil zaseben, nam vaša objava ne bo vidna. Če želite sodelovati v naši nagradni igri, nam fotografijo pošljite tudi med zasebna sporočila na Instagramu.

Nagradna igra bo potekala na našem Instagram profilu @bambonature.slo od 1. 12. do 23. 12. 2020. Dne 24. decembra bomo izmed vseh objavljenih fotografij, označenih z #HaveABamboNatureChristmas, #BamboNatureBožič in @bambonature.slo, izžrebali štiri nagrajence. Te bomo razglasili tako, da bomo delili njihove fotografije na našem Instagram profilu @bambonature.slo.  

Za pravila in pogoje nagradne igre kliknite tukaj

Sodelujte v naši božični nagradni igri

in z malo sreče OSVOJITE set izdelkov za nego otroka Bambo Nature v vrednosti 39,23 eur!

V svoje objektive ujemite ”hygge” trenutke s svojimi malimi nadobudneži in fotografije objavite na vašem Instagram profilu ter jih označite z #HaveABambonatureChristmas, #BamboNatureBožič in @bambonature.slo.

V kolikor je vaš profil zaseben, nam vaša objava ne bo vidna. Če želite sodelovati v naši nagradni igri, nam fotografijo pošljite tudi med zasebna sporočila na Instagramu.

 

Obiščite naš Instagram profil @bambonature.slo, kjer boste našli vsakodnevne nasvete in ideje za »hygge« aktivnosti.

Obiščite naš Instagram