Bambo Nature na Otroškem bazarju 2022

Aktualno
sep 12, 2022

Po dveh letih premora zaradi epidemije koronavirusa, smo se znova družili na največjem dogodku za družine v Sloveniji, Otroškem bazarju.

Mlade družine smo z nasmehom sprejeli na naši stojnici in odgovorili na vsa vprašanja, predstavili izdelke Bambo Nature, prvič letos pa so jih obiskovalci stojnice lahko tudi kupili, s super sejemskim popustom.

Za male ritke smo poskrbeli z bližnjo Bambo Nature previjalnico. Tako so lahko mamice in očki brezskrbno in diskretno previli male sončice in sončke v opremljeni previjalnici in brezplačno uporabili pleničke ter vlažne robčke Bambo Nature.

Dvodnevni družinski dogodek na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču je tako po dveh letih znova poskrbel za živahno dogajanje, zanimive delavnice in druge aktivnosti za družine.

 

previjalnica-otroski-bazar2
 

 

Vrhunska zaščita

Pleničke Bambo Nature starši in otroci obožujejo in jim zaupajo že več kot 40 let.

Tako kot naše priljubljene otroške pleničke tudi hlačne pleničke ne vsebujejo parfumov, parabenov, losjonov in konzervansov, s čimer izpolnjujejo našo zavezo, da bodo koži popolnoma prijazne, hkrati pa dajejo vrhunsko zaščito. Seveda, za vašega otroka.