NOVO - še boljše prileganje telesu

Tukaj so naše najprožnejše in najmehkejše otroške hlačne pleničke doslej! Hlačne pleničke so zasnovane posebej za aktivne in živahne dojenčke in malčke, ki začenjajo raziskovati svet okrog sebe. Raztegljiv, zračen in svilnato mehek material omogoča vašemu otroku udobje in varnost. Preizkusite jih še danes!
Raziščite tukaj
Flag_DK_RGB

Pleničke Bambo Nature sledijo našemu nordijskemu načinu življenja, v skladu s katerim se funkcionalnost in oblika povezujeta s spoštovanjem do sočloveka in okolja. Pleničke danske blagovne znamke Bambo Nature, ki vsebujejo izključno visokokakovostne materiale, so koži prijazne, se popolnoma prilegajo in jih odlikuje visoka vpojnost. Oznaki "Nordic Swan Ecolabel" in "Asthma Allergy Nordic" sta dokaz, da smo zavezani izdelavi pleničk brez dodanih parabenov, parfumov, barvil ali drugih nevarnih konzervansov. Naravno za vas in vašega otroka.

Priljubljeni med otroci, odobreni s strani staršev

Veste, zakaj poskakujemo od veselja? Zaradi odličnih ocen staršev!

Ker vemo, kaj to pomeni: tudi dojenčki nas morajo imeti radi in to je najbolj pomembno.

Radovedni?

Pleničke Bambo Nature

Ogled vseh

Koži prijazne pleničke Bambo Nature

Izberite koži prijazne plenice Bambo Nature za svojega dojenčka. Primerne za novorojenčke in večje raziskovalce.

✓ Na voljo v 7 različnih številkah
✓ Ultra vpojne
✓ Mehke in zračne
✓ Popolno prileganje
✓ Prijazne do kože (brez parfumov in parabenov)

Jih želite preizkusiti? Naročite brezplačen vzorec. Želim naročiti vzorec

Ste pripravljeni na poletje in sončne žarke? Mi smo!

Ko gre za najdražje, je dovolj dobro le najboljše – zato naša krema za zaščito pred soncem Bambo Nature ne vsebuje ne dišav ne barvil in je narejena z ljubeznijo. Za vas in vašo družino. 

Nežna in lepo mazljiva formula je primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj nežno in občutljivo. Krema za zaščito pred soncem se enostavno nanaša in hitro vpije, vaša koža ali koža vašega otroka pa je dobro zaščitena in svilnato mehka.  Radovedni?

Koži prijazna nega kože

Ogled vseh

Poletje je in mi vas bomo zaščitili!

Krema za zaščito pred soncem Bambo Nature je vaš najboljši prijatelj v poletnih mesecih. Ne vsebuje nobenih dišav in barvil, je certificirana, dermatološko testirana in vam in vaši družini ponuja vrhunsko zaščito, da se boste lahko zabavali in uživali na soncu. 

Tukaj si oglejte video. 
Kupite zaščito pred soncem