Zdravo, sonček! Nova koži prijazna krema za zaščito pred soncem

S ponosom predstavljamo kremo za zaščito pred soncem Bambo Nature, ki ne vsebuje dišav ali barvil. Krema za zaščito pred soncem je na voljo v različicah z zaščitnim faktorjem 30 in 50, ščiti pred žarki UVA in UVB ter je preizkušeno vodoodporna. Dermatološko testirano formulo je lahko nanesti in se hitro vpije, vaša koža ali koža vašega otroka pa je dobro zaščitena in svilnato mehka. Narejeno z ljubeznijo. Za vas in vašo družino.
Kupite zaščito pred soncem
Flag_DK_RGB

Pleničke Bambo Nature sledijo našemu nordijskemu načinu življenja, v skladu s katerim se funkcija in oblika povezujeta z naravnim spoštovanjem do sočloveka in okolja. Pleničke danske blagovne znamke Bambo Nature, ki uporablja samo visokokakovostne materiale, so koži in okolju prijazne, se popolno prilegajo in jih odlikuje visoka vpojnost. Oznaki Nordic Swan Ecolabel in Asthma Allergy Nordic sta dokaz, da smo zavezani izdelavi pleničk brez dodanih parabenov, dišav, barvil ali drugih nevarnih konzervansov. Naravno za vas in vašega otroka.

Poletje je in mi vas bomo zaščitili!

Krema za zaščito pred soncem Bambo Nature je vaš novi najboljši prijatelj v poletnih mesecih. Ne vsebuje nobenih dišav in barvil, je certificirana, dermatološko testirana in vam in vaši družini ponuja vrhunsko zaščito, da se boste lahko zabavali in uživali na soncu. 

Tukaj si oglejte novi video. 
Kupite zaščito pred soncem

Pleničke Bambo Nature

Ogled vseh

Krema za zaščito pred soncem Bambo Nature

Izdelki za nego kože Bambo Nature

Ogled vseh

Pleničke Bambo Nature so izdelane iz »puhaste« celuloze, ki je popolnoma brez klora

Preberi več