Česa ne smete pozabiti, kadar se s svojimi malčki odpravljate na dopust

Česa ne smete pozabiti, kadar se s svojimi malčki odpravljate na dopust

Se tudi vam zgodi, da včasih pozabite kakšno stvar doma?  Nič zato, vsi kdaj pa kdaj pozabimo na kakšno malenkost. Da bo dopust potekal brez preglavic, smo za vas pripravili seznam stvari, ki jih ne smete pozabiti, ko se odpravite na pot z dojenčkom oz. majhnim otrokom.

Nekaj dni, preden se odpravimo na dopust, začnemo razmišljati, ali imamo pripravljeno vse, kar potrebujemo za brezskrben oddih. Še posebej takrat, ko se odpravimo na dopust z otroki, moramo biti bolj pripravljeni. 😉

Se tudi vam zgodi, da včasih pozabite kakšno stvar doma? Nič zato, vsi kdaj pa kdaj pozabimo na kakšno malenkost. Da bo letošnji dopust potekal brez preglavic, smo za vas pripravili seznam stvari, ki jih ne smete pozabiti, ko se odpravite na pot z dojenčkom oz. majhnim otrokom:

1) Pleničke: brez njih enostavno ne gre! S seboj vzemite Bambo Nature zračne pleničke, ki bodo poskrbele za dihanje dojenčkove kože tudi v poletnih dneh.

2) Previjalne podloge: raztegnemo jih z eno roko. Bambo Nature previjalne podloge imajo zatesnjene robove za optimalno zaščito pred prepuščanjem – idealne za na pot.

3) Hlačne pleničke: pustite svojim nadobudnežem, da si sami nadenejo hlačne pleničke in prosto tekajo po plaži, kampu oz. v naravi. Bambo Nature hlačne pleničke so izredno primerne tudi za odvajanje od pleničk – sedaj je pravi čas za vajo.

4) Biorazgradljivi vlažni čistilni robčki: nepogrešljivi, kamor koli se odpravite – v avto, na plažo, h kosilu itd. Bambo Nature biorazgradljivi robčkiso veganski izdelek in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, temveč le naravne in ekološke sestavine, pridobljene iz rastlin.

5) Gel za umivanje telesa in las: v vročih poletnih dneh že komaj čakamo, da se osvežimo v vodi in malce »začofotamo«. Po skoku v vodo se lahko skupaj s svojim malčkom oprhate z gelom za umivanje telesa in las, ki ne draži oči in je izredno prijazen do kože. Dodatna češnja na vrhu smetane - Bambo Nature gel je primeren za telo in lase, kar pomeni, da prihranimo prostor v potovalni torbi. Super, kajne?

6) Losjon za telo: poletno večerno stiskanje bo tako še lepše in mehkejše. Prepustite se »hygge« užitkom z Bambo Nature losjonom za telo.

7) Pomirjujoča krema: v poletnih dneh se lahko zaradi vročine hitro pojavijo plenični izpuščaji. Bambo Nature pomirjujoča krema je idealna za takšne primere, saj kožo pomiri in neguje.

Želimo vam sončen in vesel dopust z otroki! Prepustite se igri v naravi in vodi ter pozabite na vsakodnevne obveznosti. Pred tem pa ne pozabite preveriti, kaj vse lahko še najdete v naši spletni trgovini in si naročite vse potrebno za na pot.
Potovalna torba je sedaj skrbno pripravljena, vse, kar potrebujete, je le še objem vaših malčkov. 😉 Srečno pot!

Nazaj na spletni dnevnik